Kunstkamer WiCla: Wat en waar

Kunstkamer WiCla
Op een sfeervolle locatie in Groningen, aan de ecologische zone van Beijum, grenzend aan het rustieke dorp Zuidwolde met zicht op polder “Het witte lam” vindt u Kunstkamer WiCla. De eerste galerie in Beijum; een buitenwijk aan de noordkant van de stad Groningen.

Kunstkamer WiCla exposeert permanent werk van Clary Bezemer (zijdekunst www.clarybezemer.nl) en Wil Mazeland (schilderijen www.wilmazeland.nl). Tijdens de kunstmanifestaties is wisselend werk van hen beiden te zien. Ook wordt dan altijd werk van 1 of 2 wisselende gastexposanten met meestal ruimtelijk werk geexposeerd, zoals beelden, sieraden etc.

Kunstzinnige cadeaus
Ook kunt u in Kunstkamer WiCla terecht voor kunst(zinnige) cadeaus. Zoals wisselend klein ruimtelijk werk van diverse kunstenaars uit binnen- en buitenland(keramiek, glas e.d.) Ook heeft Kunstkamer WiCla diverse voorwerpen en beelden uit een aantal Afrikaanse landen, onder meer uit Zimbabwe.

Openingstijden
Kunstkamer WiCla heeft 3x per jaar een Kunstmanifestatie: 1e weekend van maart, laatste weekend van mei van 15.00 - 19.00 uur en 1e weekend van oktober van 14-18 uur. 
Natuurlijk kunt u buiten deze kunstmanifestaties ook bij ons terecht op afspraak: kunstkamerWiCla@hetnet.nl
Workshops
Ook worden workshops schilderen en zijdeschilderen gegeven in of bij de Kunstkamer of op locatie. Zowel voor kleine groepen kinderen als voor volwassenen. Interesse? Laat het ons weten: kunstkamerWiCla@hetnet.nl

Kunstkamer WiCla
Hiddemaheerd 95B 9737JW Groningen